uw agent

Bij Enjoy Spain mag u rekenen op een persoonlijke, eerlijke en professionele begeleiding. 
De vastgoedmarkt is aan een stevige opmars bezig, het aanbod is bijgevolg zeer gevarieerd. Het is belangrijk dat u wordt bijgestaan door iemand die kennis heeft van de markt, op de hoogte is van de meest recente opportuniteiten en, heel belangrijk, luistert naar uw wensen. Door samen te werken vinden we steeds de eigendom die bij u past.

De aankoop van een vakantiewoning is een mijlpaal in uw leven, die in een ongedwongen sfeer beleefd dient te worden. U koopt een plek om tot rust te komen en waar mooie herinneringen worden opgebouwd. Het zorgt voor een evenwicht tussen leven, werken en ontspanning. Tegelijkertijd is het ook een goede investering.

Uiteraard zijn foto’s alleen niet voldoende om een beslissing te nemen. Wanneer u ter plaatse bent, zal u zich een precies beeld kunnen vormen van de streek, de verschillende eigendommen en de sfeer. Tijdens onze zoektocht gebeurt het weleens dat uw criteria worden bijgesteld. Dit maakt het niet alleen spannend maar ook interessant. Niet iedereen heeft tenslotte dezelfde wensen en het doet me dan ook telkens plezier wanneer ik, op het einde van de rit, mijn klanten zie genieten van hun stekje onder de zon. 

De website van Enjoy Spain wordt dagelijks bijgewerkt omdat het vastgoedaanbod ook dagelijks kan wijzigen. Wanneer u beslist om ter plaatse te komen, wordt er op basis van uw criteria en onze kennis een bezichtigingslijst opgesteld. Tot op de dag van aankomst controleren wij de laatste nieuwe opportuniteiten. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u geen enkel pand misloopt.

Ook de dienst na verkoop is zeer belangrijk voor Enjoy Spain. Iemand waarop u steeds beroep kunt doen, die uw vragen beantwoordt en toegang geeft tot een netwerk van betrouwbare ondernemers is quasi onontbeerlijk. Daarom is het belangrijk dat u een vertrouwenspersoon ter plaatse heeft.

Indien gewenst, krijgt u advies inzake vluchten, accommodatie en autoverhuur.

Ik kijk alvast uit naar een fijne samenwerking.

Met vriendelijke groeten,

Ellen Debord